Diskuse

Sherwood

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

O54t22a 50K61i97n35c

14. 9. 2018 1:20

Pane doktore, opět máte ode mne karmu.

R^

2 0
možnosti
Foto

Tomu se říká: 2 blogy v 1 ;-D

1 0
možnosti

Hezke vzpominani.

Na Senovaznem namesti byvala take mestska vaha. Byla to spis takova mensi krasna vilka s vahou. A v ni uradoval muj stryc. Diky tomu, ze byla podsklepena a ten sklep mel tu spravnou vlhkost, nemel jsem nouzi o ovoce. Ani o to cizikrajne. On ta narodni podnik Ovoce a Zelenina nechaval vazit ty nakladaky co rozvazely to ovoce a zeleninu. A vzdy pro pana vazneho neco padlo, kdyz ta vaha souhlasila.

1 0
možnosti

Hm. Hlavní nádraží bývalo hnus a tím snad přitahovalo lidský odpad - a podobné to bylo (je) se Středem. Proč s tím nezatočí Policie? Asi to nejde - prostě hnus je mezi námi a nechoďte mezi něj, když je na lovu.

2 0
možnosti

Tak to nevim, Pro nas to byl kdysi normal. A v tom Sherwoodskem lese v lete 1962 promitali zaznam z mistrovstvi sveta Brazilie Ceskoslovensko na velke platno.

Bylo to v pohode.

0 0
možnosti
  • Počet článků 30
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1269x
Z důvodu věznění otce vyučený zedník, absolvent stavební průmyslovky, advokát, aktivní již za bývalého režimu jako obhájce politicky pronásledovaných osob, člen VONS a humanitárních organizací, publicista, novinář a historik. Více na www.milanhulik.cz

Seznam rubrik